Inschrijven tennislessen voor de winter 2018-2019

Inschrijven tennislessen voor de winter 2018-2019

Fast Forward

Leden van TV Ilpendam,

 

Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft (gehad). Wij (Tennisschool Fast Forward) gaan vanaf 3 september door met de laatste paar lessen van het zomerseizoen en hopen op mooi weer! Meteen daarna willen we graag op 1 oktober al gaan beginnen met de winterlessen 2018-2019. Daarom deze oproep!


NIEUW: ONLINE INSCHRIJVEN

Je kunt vanaf nu alleen nog online inschrijven! Dit kan via de site van de tennisschool, of klik hier direct op inschrijfformulier

GRAAG INSCHRIJVEN VOOR 8 SEPTEMBER!

 

16 LESSEN GEGARANDEERD!
Zoals we gewend zijn, trainen we komende winterseizoen weer op de schitterende all-weather banen! Wees niet bang voor slecht weer: bij inschrijving voor de wintertennisslessen, krijg je 16 lessen GEGARANDEERD! Dit betekent dat alle lessen die uitvallen, ingehaald worden.

LESINDELING
Wij streven er altijd naar de lesindeling voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij proberen iedereen in te delen in een groep van zoveel mogelijk gelijke sterkte en op dagen en tijdstippen die iedereen het beste uitkomen. Als onze mogelijkheden niet overeenkomen met uw wensen/beschikbaarheid, nemen wij contact op. Geef zoveel en ruim mogelijk beschikbaarheid aan!

FACTUUR VIA DE MAIL
Afgelopen seizoen heeft iedereen de factuur voor de tennislessen via de mail gekregen. Heb je nog niets ontvangen? Neem dan even contact op, wellicht hebben wij een verkeerd mailadres!

VRAGEN?
Mocht iemand nog vragen hebben, neem dan contact op via onderstaande manieren.

Gerben Maas
Tennisschool Fast Forward
0615004268
fastforward@upcmail.nl