Flinke opknapbeurt voor tennispark

Flinke opknapbeurt voor tennispark

 

Afgelopen zaterdag is door de vrijwilligers van de Groenploeg hard gewerkt om het tennispark op te knappen. Er was een hoogwerker geregeld, en onder aanvoering van Marco Veul, Gerlof van der Vliet en Martin Kerkhoven en met steun van Tom, Eva, Marcel, Nico, Hans, Henri, Klaas Jan, Dicky en Milan werd het park voorzien van een ‘face lift’. Zo werden er veel takken gesnoeid, het park aangeveegd en werd het een en ander schoongemaakt. Nadat vorig jaar al veel coniferen werden gesnoeid is er weer een forse stap gezet in het fraaier maken van ons mooie tennispark. Doel van snoeien van de hoge bomen was vooral het optimaal kunnen doorlaten van het zonlicht op onze zonnepanelen. We zijn er klaar voor: kom maar op met die zon! Leuk dat ook de jongste generatie meehelpt!

 

Namens het bestuur veel dank voor het werk van de vrijwilligers!