Tennisvereniging Ilpendam

Meer weten? Kennismaken?

Leuk dat je interesse hebt!

Zou je graag kennismaken met tennis? Of kun je al tennissen en wil je meer weten over onze club? Op deze pagina vind je meer informatie! Onze club is altijd blij met nieuwe leden, dus we geven je graag meer informatie! Informatie over het lid worden staat op onze pagina Lid worden.

Natuurlijk kun je altijd even langskomen op onze gezellige tennisbaan, vooral in het voor- en najaar is er altijd veel te doen tijdens de competitieweken. In de winter is het rustiger op de baan, maar de all weather banen zijn (in principe) het hele jaar bespeelbaar, en de lessen gaan ook door in de winter.  De KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie wordt gespeeld op vrijdagavonden en zaterdag overdag. De jeugd speelt competitie op zondag.

Lessen voor de Jeugd
Ben je op zoek naar een leuke club voor je zoon of dochter? Onze tennisvereniging is de laatste jaren flink gegroeid met een een groot aantal nieuwe jeugdleden. Er worden tennislessen geven vanaf ongeveer 5 jaar, en er worden meerdere activiteiten per jaar georganiseerd: tennisclinics, jeugdtoernooien, ‘Tenniskids’ competitie (hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar) en competitie voor de oudere jeugd. Meer weten? Neem dan contact op met de tennisschool: meer info over de tennisschool vind je hier, of loop even langs op de tennisbaan; op doordeweekse dagen wordt vrijwel elke middag en avond les gegeven! Verder wordt er in april en mei op zondag vaak competitie gespeeld door de jeugd. Of stuur een email naar info@tvilpendam.nl met je vragen.

Beginnen met tennissen.
Heb je nog nooit getennist en wil je het graag leren?
Neem dan contact op met de tennisschool: meer info over de tennisschool vind je hier, of loop even langs op de tennisbaan; op doordeweekse dagen wordt vrijwel elke avond les gegeven! De tennisschool zorgt dat beginners bij elkaar worden geplaatst en zoekt spelers met hetzelfde niveau bij elkaar. Een racket kun je lenen, geen probleem!

Lessen voor gevorderden
Ook voor spelers met ervaring worden tennislessen gegeven! De tennisschool werkt op alle niveaus, en zoekt spelers met hetzelfde niveau bij elkaar. Het beste is om contact op te nemen met de tennisschool (info vind je hier). Of loop eens langs! Misschien wil je dan ook wel competitie spelen? Er spelen teams op diverse niveaus. Je kunt voor vragen contact opnemen met onze competitieleider Marijke van der Weijden.

Tennisladder
Kun je al tennissen en vind je het leuk om vrijblijvend wedstrijden tegen andere leden te spelen? En daardoor wellicht nieuwe mensen te leren kennen? We doen mee aan de regionale ‘Waterland tennisladder‘. Je speelt 1 x per 2 weken tegen een andere deelnemer, ook van andere clubs in de buurt, en je kunt zelf afspreken op welk tijdstip. Heel flexibel.

Kortom: mail ons of loop eens langs voor meer informatie!