Bijna 100 deelnemers bij Rabobank ouder-kind toernooi!

Bijna 100 deelnemers bij Rabobank ouder-kind toernooi!

Afgelopen zondag 29 augustus werd op onze banen het jaarlijkse ouder-kind toernooi gehouden. De animo voor dit gezellige toernooi was weer bijzonder groot! Voor zowel de ouders als kinderen was het een bijzonder geslaagde dag.

Tennisleraar Tom had de groepen zo ingedeeld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kon spelen. In de ‘rode’ groep (de allerkleinsten) hadden we 23 deelnemers, met de ouders erbij waren dit dus 46 mensen die aan het begin van de middag op de baan stonden. Heel druk, heel gezellig, het was erg leuk om het enthousiasme bij de jongste kinderen te zien. Na het tennissen werden er pannenkoeken gegeten en konden de kinderen zich laten schminken.

Daarna was het de beurt aan de ‘oranje’ groep, en daarna kwam de ‘groene’ groep, die de dag afsloot. De hele dag kon iedereen gratis vers fruit eten, dat werd gesponsord door Rob’s Fruit, de marktkraam die elke op zaterdagmorgen van 08.00 tot 12.00 uur op het Dorpsplein staat.

De organisatie werd gedaan door Marije, Mareille en Natascha. Samen met veel hulp van anderen hebben ze er een superdag van gemaakt, waarvoor -namens alle deelnemers- heel veel dank!

(klik op een foto als je deze groter wilt zien)