KNLTB bekijkt opties Voorjaarscompetitie 2021

KNLTB bekijkt opties Voorjaarscompetitie 2021

Aan alle optimisten die zich hebben opgegeven voor de Voorjaarscompetitie: de KNLTB doet er alles aan om competitie spelen mogelijk te maken!


(Bericht van de KNLTB) Het animo om competitie te spelen is groot. De KNLTB doet er dan ook alles aan om competitiespelen mogelijk te maken, uiteraard veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen. Met de huidige lockdown en de onzekerheid over de situatie in april kijkt de KNLTB naar verschillende scenario’s voor de start van de competitie. De komende weken zijn cruciaal en zullen er een aantal beslissingen genomen moeten worden.

Ondanks alle onzekerheden beginnen we nu aan de voorbereiding voor de competitie. De werkzaamheden voor de indeling zijn dan ook gestart, alle aanvragen en inschrijvingen worden bekeken en we maken een indeling, waarbij we de reisbewegingen zoveel mogelijk proberen te beperken. Het uitgangspunt hierbij is poules van 8 teams (7 speeldagen); op vrijdagavond wordt om de week in poules van 6 teams (2x 5 speeldagen) gespeeld.

Welke overwegingen en keuzes zijn er voor de start van de competitie en het aantal speeldagen? We willen alle opties open houden en mee kunnen bewegen met veranderende maatregelen. Een toelichting hierbij, en het complete artikel lees je via deze link: Knltb bekijkt opties Voorjaarscompetitie

(onderstaand schema is het originele schema, nu dus onder voorbehoud)