Nieuwe sponsor: BBQ de Purmer

Nieuwe sponsor: BBQ de Purmer

Misschien heb je het sponsordoek al zien hangen: BBQ de Purmer is de nieuwe sponsor van TV Ilpendam! Niet meer weg te denken bij onze vrijwilligers-BBQ in het najaar.

Heb je zelf plannen voor een gezellige barbecue? In de zomer is bijna elke gelegenheid geschikt voor een warm en gezellig tuinfeest. Ideaal voor een gezellige BBQ van hoge kwaliteit! Braadmeester Frank komt graag zelf voor u en uw gasten BBQ-en. Frank Bekebrede is van huis uit slager en weet precies welk stukje vlees hoe lang moet braden om een smaakvolle biefstuk te bakken. Alleen de meest verse en kwaliteitsproducten nemen we mee. Van een smaakvolle biefstuk met een salade tot andere verse kwaliteitsproducten. Geen omkijken naar boodschappen en de organisatorische dingen rondom het feest. Frank regelt alles, waardoor u zelf tijd hebt om te genieten van met uw gasten. Na de heerlijke maaltijd ruimt BBQ de Purmer alles weer op.

 

Wilt u een party organiseren waarbij alle zorg uit handen wordt genomen? Wij van TV Ilpendam garanderen u, op basis van onze eigen ervaringen, een fijn feest geregeld als je het laat regelen door BBQ de Purmer.

Voor verdere informatie kun je kijken op bbqdepurmer.nl, of bel: 06-43469416.