Selectietrainingen Fast Forward Jeugd

Selectietrainingen Fast Forward Jeugd

 

Tennisschool Fast Forward is gestart met een selectiegroep. De tennisschool heeft -langs een aantal criteria- de beste jeugdspelers van Fast Forward in groen en geel (tot ca 12 jaar) geselecteerd en benaderd. Het idee is dat deze groep op zaterdagen extra gaat trainen!

Door een groep gemotiveerde kinderen bij elkaar te zetten, creëren we een uitdagende situatie waarin we de kinderen op technisch, tactisch, fysiek én mentaal gebied kunnen helpen om een betere tennisser te worden. We doelen hierbij op de kinderen die tennis als hun hoofdsport (gaan) zien en er echt voor willen gaan.

 

We beginnen met 2 trainingen: op 16 juni in Monnickendam en op 30 juni bij TV Ilpendam. Daarna bekijken we welke kinderen in aanmerking komen voor het vervolg. Criteria voor het vervolg zijn: het huidige niveau, de motivatie/inzet, correctiegevoeligheid/-bereidheid.

 

Het vervolg zal bestaan uit een serie trainingen en het spelen van wedstrijden in de vorm van enkele toernooien en uitwisselingen in de periode van het eind zomervakantie tot de kerstvakantie. De planning voor deze periode wordt door ons nader ingevuld. Fast Forward trainer Tom Jepkes gaat in principe de trainingen geven. Hij nodigt je uit voor de trainingen

 

 

Ben jij niet geselecteerd voor deze trainingen? Train hard in de les en ga wat extra vrijspelen of schrijf je in voor toernooien! Zo gauw je aan de criteria voldoet, benaderen we je meteen! Iedereen die vragen heeft over deze selectietrainingen van welke aard dan ook, kan contact opnemen met de Tennisschool.

 

Groet,

Gerben Maas Tennisschool

Fast Forward

0615004268 /

Info@tennisschoolfastforward.nl