Doe ook mee met de voorjaarscompetitie!

Doe ook mee met de voorjaarscompetitie!

Beste Leden,
 .
Tot 1 januari kunnen teams zich inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2018.
 .
Alle teams die meededen aan de Najaarscompetitie doen ook volgend jaar weer mee. Dus een damesteam op de vrijdag avond, twee herenteams op de zaterdag en twee jeugdteams & de tenniskids op de zondag.
 .

Maar er is plek voor meer!

.

Nieuwe teams kunnen zich aanmelden voor één van de vele KNLTB competitievormen. Je kunt je nu ook ‘los’ aanmelden als je zelf geen team hebt!

NIEUW: De bond wil competitiespelen breder toegankelijk maken en is een nieuwe competitie vorm gestart voor de recreative speler: de 8 & 9 competitie. Deze competitie gaat voornamelijk om de gezelligheid en is voor spelers met speelsterkte 8 of 9, zoals veel van ons. Een team bestaat uit minimaal 3 spelers, maar 4 is leuker. Dames, heren of mixed-teams kunnen door elkaar tegen elkaar komen te spelen, wat het wel gezellig maakt. Per wedstrijd worden er twee dubbels gespeeld volgens de regels van het compact spelen, tijdsduur per wedstrijd is dan gemiddeld 1 uur en 15 minuten. Er wordt gespeeld op de zondag, de wedstrijden starten tussen 17 en 20 uur. Het gaat om zeven speeldagen in april en mei.
.
Vorm zelf een team of geef je alleen op, dan proberen we een team samen te stellen.
.
Informatie bij de competitieleider: Wolter Prinsen – w.prinsen@quicknet.nl
.