Erelid Coos Berkhof overleden

Erelid Coos Berkhof overleden

 

 

Op 19 oktober is Coos Berkhof op 90 jarige leeftijd overleden. Coos was erelid van TV Ilpendam en was tot 10 jaar geleden nog met regelmaat op de tennisvereniging te vinden. Tennisvrienden van Coos omschrijven hem als een “gedreven persoonlijkheid” die hield van een “fanatiek potje tennis”. Maar Coos had er niet alleen plezier in óp de tennisbaan, ook daarbuiten liet hij van zich horen! Zo maakte hij zich zeer verdienstelijk voor de tennisvereniging door in het bestuur en bij allerlei activiteiten (onderhoud!) zijn bijdrage te leveren. Iedere vereniging heeft iconen nodig, leden die onmisbaar zijn en die de kurk zijn waarop de vereniging drijft. Coos was zo een icoon, zeer betrokken bij het tennissen in Ilpendam en altijd bereid om zijn steentje bij te dragen.

Wij herdenken Coos als een bijzonder lid en wensen zijn kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit gemis.

 

Bestuur TV Ilpendam

P.P. Verheggen, voorzitter

A. Kerkhoven, secretaris