WINTERTENNISLESSEN 2020-2021

DE INSCHRIJVING VOOR HET KOMENDE WINTERSEIZOEN IS GEOPEND!

Fast Forward

Op 1 oktober willen we al gaan beginnen met de winterlessen 2020-2021. Daarom het verzoek aan iedereen die wil lessen deze winter om zich in te schrijven voor 5 september!

INSCHRIJVEN
Je kunt alleen online inschrijven via de site van de tennisschool: tennisschoolfastforward.nl. Via de directe link vind je meer info over de mogelijkheden en het online inschrijfformulier.

GRAAG INSCHRIJVEN VOOR 5 SEPTEMBER!

16 LESSEN met slecht weer garantie.
Zoals altijd zullen we het komende winterseizoen weer buiten gaan trainen op onze schitterende all-weather banen! Wees niet bang voor slecht weer: bij inschrijving voor wintertennislessen krijg je altijd 16 lessen. Deze slecht-weer-garantie betekent dat alle lessen die uitvallen (door slecht weer, onbespeelbare banen of ziekte van de trainer) ingehaald worden. Voor lessen die eventueel nog gaan uitvallen door regelgeving mbt het corona-virus, proberen wij voor zover mogelijk altijd een passende oplossing te vinden.

LESINDELING
Wij streven er altijd naar de lesindeling voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij proberen iedereen in te delen in een groep van zoveel mogelijk gelijke sterkte en op dagen en tijdstippen die iedereen het beste uitkomen. Als onze mogelijkheden niet overeenkomen met uw wensen/beschikbaarheid, nemen wij contact met u op. Geef bij inschrijving graag zoveel en ruim mogelijk beschikbaarheid aan, uiteraard proberen wij iedereen een plaats te geven in ons lesschema!

VRAGEN?
Als iemand nog vragen heeft, graag contact opnemen met de tennisschool via een van onderstaande manieren.

Vriendelijke groet,
Gerben Maas
Tennisschool Fast Forward
0615004268
info@tennisschoolfastforward.nl
www.tennisschoolfastforward.nl