Bardiensten & gebruik clubhuis

 

BARDIENSTEN
Met ingang van het seizoen 2016 zijn de doordeweekse bardiensten opgeheven. Reden hiervoor was de geringe motivatie voor deze diensten en het feit dat de grootste omzet meestal werd gemaakt nádat de barvrijwilliger naar huis is gegaan. Bardiensten zullen wél worden gedraaid in de weekenden tijdens evenementen & toernooien en tijdens de jeugdcompetitie.

 

Lees ook de informatie over het team bardiensten op onze pagina vrijwilligersdiensten!

 

GEBRUIK CLUBHUIS

Buiten de evenementen draait ons clubhuis op basis van self-service en eigen verantwoordelijkheid. Wij vertrouwen er op dat onze leden op verantwoordelijke wijze gebruik maken van ons clubhuis! Iedereen die na het tennissen een alcoholisch drankje wil drinken, moet een IVA verklaring hebben en een sleutel van het clubhuis. Let op: het is NIET de bedoeling dat de aanwezige tennisleraar het clubhuis open doet voor bargebruik.  De leraar is niet verantwoordelijk voor het gebruik door leden van het clubhuis.

 

 

Clubhuissleutel
Een clubhuissleutel is verkrijgbaar bij de ledenadministratie (Hester van de Roer, ledenadministratie@tvilpendam.nl). Na betaling van een borg én ontvangst van de clubhuisregels & een ‘intentie van goed huismeesterschap’ krijg je de clubhuissleutel mee.

 

Aanvullen voorraad
Willen alle clubhuisgebruikers na gebruik van drankjes de koelkast weer aanvullen? Dit lijkt heel logisch maar wordt niet altijd gedaan.

 

Netjes achterlaten
We vragen iedereen na gebruik het clubhuis netjes achter te laten, d.w.z. met een leeg & schoon aanrecht, gevulde koelkast en een geveegde vloer! Leden die ons clubhuis niet netjes gebruiken zullen hierop worden aangesproken.

 

 

Betalen in het clubhuis
Het selfservice systeem kan alleen werken als iedereen daadwerkelijk op de dag van gebruik ook werkelijk afrekent wat hij/zij gebruikt. Doe dit dan ook meteen, poffen is echt niet meer toegestaan. Naast contante afrekening is het ook mogelijk te betalen via een bankapp op je mobiele telefoon. De instructies hiervoor hangen in het clubhuis.

 

We rekenen op jullie medewerking!

Namens het bestuur van TV Ilpendam,

Pieter Paul Verheggen

Voorzitter