Clubkampioenschappen 2024

Clubkampioenschappen 2024

Van 22 tot en met 30 juni vinden de clubkampioenschappen plaats. Je kunt je inschrijven voor de enkel- dubbel- en mixed wedstrijden. De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld vanaf 17.30 uur en in het weekend vanaf 10.00 uur.

Of je nu een ervaren speler of net begonnen bent, iedereen vanaf 17 jaar is van harte welkom. De clubkampioenschappen zijn ook een mooie gelegenheid om andere leden te ontmoeten, je spel te verbeteren en natuurlijk te genieten van een leuke competitie!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met organisator Sjors de Bie via: sjorsdebie@gmail.com

Inschrijven

Wil je ook meedoen? Schrijf je dan uiterlijk 17 juni in via onderstaand formulier:

    Ik speel graag:

    Indien dubbel of gemengd, met wie:

    Eventuele verhinderdata (maximaal 2):